Integrale productontwikkeling - praktisch en innovatief

Bij Promolding kunt u terecht voor integrale productontwikkeling. Wij bieden een unieke mix van materiaal-, proces-, en productiekennis. Hierdoor kunnen wij u van begin tot eind begeleiden en adviseren. Uiteindelijk ontstaat er een product met unieke eigenschappen die uw bedrijf een voorsprong kan geven.

Promolding biedt de totaaloplossing

Wij bieden een oplossing voor integrale productontwikkeling. Wij werken vanuit uw verwachtingen en ideeën, waarbij praktische en innovatieve oplossingen centraal staan. Promolding verwerkt vele diverse materialen, zoals biologisch afbreekbare, stofafstotende en elektronische materialen. Bij de integrale productontwikkeling verliezen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog. Wij streven ernaar om maximaal gebruik te maken van materialen en de mogelijkheid tot het recyclen hiervan. 

Integrale productontwikkeling uitbesteden?

Bent u op zoek naar een partner voor uw integrale productontwikkeling? Promolding ontwikkelt niet alleen uw product, maar produceert deze ook. Daarnaast kunnen wij u, dankzij ons zeer vakkundige team, continu adviseren. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.


Neem direct contact op!

Nieuwe-pand-voor-nieuwsbericht