Productontwikkeling - Promolding ontwikkelt én produceert!

Promolding is altijd op zoek naar nieuwe partners voor productontwikkeling. Wij werken graag met u samen om unieke oplossingen in kunststof te ontwikkelen en te industrialiseren. Wij begeleiden en adviseren u in de ontwerpfase, maar kunnen het product ook voor u produceren. In het gehele proces van de productontwikkeling gaan wij steeds te werk vanuit uw verwachtingen en wensen.

Een succesvol product

Wij beschikken over diverse moderne apparatuur die wij gebruiken bij de productontwikkeling. U kunt hierbij denken aan een Objet Connex 3D printer voor prototyping, maar ook aan CAD-systemen, CAM-aangestuurde machines, hypermoderne spuitgietmachines en handling-robots. Naast de benodigde apparatuur, beschikken wij ook over een groot team van diverse specialisten. Met behulp van hun jarenlange ervaring en creativiteit komen we samen tot een succesvol product!

Productontwikkeling bij Promolding

Heeft u vragen over productontwikkeling of over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het formulier op deze pagina. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.


Neem direct contact op!

Nieuwe-pand-voor-nieuwsbericht