Smartindustry - Promolding als innovatieve marktleider

Smartindustry zorgt ervoor dat diverse productieprocessen efficiënter, flexibeler en duurzamer kunnen worden uitgevoerd. Promolding staat volledig achter Smartindustry. Zo is onze missie om te streven naar maximaal functioneel gebruik van materialen en om rekening te houden met de recycling hiervan.

Smartindustry en Promolding

Bij het toepassen van Smartindustry is ook de digitalisering van apparaten en productiemiddelen belangrijk. Door continu innovatief te zijn, ontstaan er nieuwe manier van productontwikkeling. Daarom zijn de engineers van Promolding altijd omringd door de nieuwste ontwikkelingen uit onderzoeksprojecten. Op deze manier proberen wij continu om problemen om te zetten in nieuwe, functionele producten die wij kunnen produceren.

Innovatief marktleider

Promolding is niet voor niets innovatief marktleider in de Benelux; wij investeren voortdurend in nieuwe materialen, technologie en combinaties daarvan. In de loop der jaren hebben wij al diverse mooie projecten kunnen uitvoeren. Heeft u vragen over Smartindustry of de diensten van Promolding? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel ons: 070 3074730.


Neem direct contact op!

Nieuwe-pand-voor-nieuwsbericht