WERKEN BIJ

Promolding groeit snel en wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons bedrijf te versterken. Begin 2017 zullen wij uitbreiden en onze nieuwe locatie betrekken (tegenover onze huidige productiehal). Een mooie en innovatieve werkomgeving.

Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisten in huis, zeer hoogwaardige apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die graag ook plezier hebben met elkaar.

Wij stimuleren diverse opleidingsmogelijkheden voor zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. We kunnen oprecht zeggen dat we een stabiele werkgever zijn met een zeer prettige werksfeer, waar ook aandacht is voor plezier door een zeer actieve personeelsvereniging.

personeel gezocht

STUDENTEN

Ben je op zoek naar een stageplaats? Promolding biedt volop ruimte voor studenten om kennis te maken met de verschillende facetten van productontwikkeling, de ontwikkeling van matrijzen en spuitgietproductie. Maar ook op het gebied van marketing, communicatie en commercie hebben wij geregeld ruimte om stage te lopen.

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Stuur dan een mail naar hrm@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.

Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiair:

OPEN SOLLICITATIE

Is er momenteel geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie.

Is er momenteel geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.