WERKEN BIJ

Promolding groeit snel en wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons bedrijf te versterken. Sinds maart 2017 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand, welke een uitbreiding is op onze nog steeds bestaande en actief werkende productiehal. Aangesloten op deze hal is P3D (met haar PRIM-activiteiten) actief

Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisten in huis, zeer hoogwaardige apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die graag ook plezier hebben met elkaar.

Wij stimuleren diverse opleidingsmogelijkheden voor zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. We kunnen oprecht zeggen dat we een stabiele werkgever zijn met een zeer prettige werksfeer, waar ook aandacht is voor plezier door een zeer actieve personeelsvereniging.

personeel gezocht

VACATURES

Momenteel staan bij Promolding meerdere vacatures open:

STUDENTEN

Ben je op zoek naar een stageplaats? Promolding biedt volop ruimte voor studenten om kennis te maken met de verschillende facetten van productontwikkeling, de ontwikkeling van matrijzen en spuitgietproductie. Maar ook op het gebied van marketing, communicatie en commercie hebben wij geregeld ruimte om stage te lopen.

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Stuur dan een mail naar hrm@promolding.nl of telefonisch via 

070-307 47 30.

Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiair:

OPEN SOLLICITATIE

Is er momenteel geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie.

Is er momenteel geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.