VACATURES

Zorg jij voor een perfect ordertraject voor onze bestaande en nieuwe klanten doordat jij precies de juiste technische vragen weet te stellen aan, -en informatie verzamelt bij zowel je collega’s intern als de contactpersonen bij de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons sales team zijn wij op zoek naar een fulltime;

Accountmanager binnendienst

Hoe ziet je dag eruit?

Samen met je collega van de buitendienst start je de dag met een kort overleg. Leuk, die mooie opdracht bij een nieuwe klant is bevestigd, dus jij kunt de coördinatie van het salestraject overnemen en met de collega’s van engineering en productie aan de slag. Er zijn nog wat openstaande vragen, dus je plant een overleg in met de Productiemanager om alle informatie scherp te krijgen. Je werkt nog een aantal offertes uit en zorgt ervoor dat de sales mailbox weer helemaal is bijgewerkt voor de middagpauze. Tijdens de lunch praat je bij met de gereedschapsmaker. Er komt een order aan van een product dat alweer een tijd geleden bij ons geproduceerd is. Je wilt hem de matrijs goed laten controleren voordat hij weer in de machine wordt gehangen. In de middag geef je een rondleiding aan de nieuwe contactpersoon bij een klant die al jaren met ons samenwerkt. Zij zijn van plan om samen met ons de doorontwikkeling te realiseren van een van hun medische kunststof producten. Doordat we inmiddels over een ISO klasse 7 cleanroom beschikken, kun je hem laten zien hoe we het product uiteindelijk steriel kunnen assembleren. Hij is enthousiast en jullie plannen meteen een vervolgmeeting in om het project concreter te bespreken. Aan het einde van de middag bereid je de vragen voor die je morgenochtend wilt doornemen tijdens een conference call met de collega’s in China. Een van de productielijnen kan daar misschien naartoe worden verplaatst. De klant staat er positief tegenover maar wil uiteraard precies weten hoe dit in zijn werk gaat. Jij zorgt voor de juiste informatievoorziening richting alle betrokken partijen, zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Je werkt je mail nog even bij en dan zit de dag er alweer op. Morgen heb je weer wat meer tijd om klanten na te bellen over de uitgebrachte offertes. 

Wat breng je mee?

  • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting;
  • +/- 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie (business to business);
  • Communicatieve vaardigheden; klanten nemen graag contact met je op. Jij bent hun centrale aanspreekpunt binnen de organisatie;
  • Ervaring in het werken met een CRM systeem;
  • Energie en enthousiasme voor je vak en de kunststofindustrie;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend en foutloos Nederlands en Engels en kunt met Duits ook prima uit de voeten;

Daarnaast zijn de competenties klantgerichtheid, plannen & organiseren en organisatiesensitiviteit belangrijk in deze functie.

Wij zijn Promolding BV, gevestigd in een modern pand langs de A4 van Den Haag en in China. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof polymeer spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten. Onze kracht ligt al ruim 20 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, product design en kunststof productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisten in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die graag plezier hebben met elkaar. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wat wij bieden is een baan in een innovatieve werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt vrijheid om zelf invulling te geven aan de rol en daarbij horen uiteraard fijne secundaire arbeidsvoorwaarden als een mobiele telefoon, goede pensioenregeling en leuke uitjes met de PV. Daarnaast kun je elke maandag ontspannen bij onze stoelmasseur en zorgen we wekelijks voor een kistje vers fruit zodat jij als medewerker gezond en fit aan de slag kan.

Interesse? Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via recruitment@promolding.nl. Met eventuele vragen kun je ons ook altijd even bellen via 070-307 47 30. Wie weet tot snel!


Het recht van inzage, vergetelheid, rectificatie of overdraagbaarheid is te allen tijde van toepassing tijdens- of na de sollicitatieprocedure. Mocht u/je daar gebruik van willen maken dan kun(t) u/je dat telefonisch of per mail aangeven nadat u/je gesolliciteerd hebt
.