VACATURES

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, is sales & marketing helemaal jouw ding, en wil jij alles leren over optimalisatie van  sales & marketing op alle fronten? Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) Sales en Marketing. Dus let’s meet!

Your Challenge
Voor je, ligt de niet te onderschatten uitdaging om daadwerkelijk impact te hebben in onze organisatie. Wij willen graag bij jou de verantwoordelijkheid neerleggen om mede de toekomstvisie van Promolding te realiseren in de vorm van een strategisch Marketingplan, volledig gefocussed op de visie. Dit Marketingplan behelst zowel het meerjarige Marketing plan alsook het kort liggende uitvoerende en operationele Marketingacties. Op basis van je gedegen vooronderzoek van de beoogde markt en de interne organisatie analyse, stel je de benodigde verbetertrajecten voor en neemt dit op in je Marketing plan.

Jouw Marketingplan zal de kansen en mogelijkheden inzichtelijk maken en zal met trots door jou eerst aan de Sales Manager gepresenteerd worden en vervolgens aan de Directie en het Management Team.

Klinkt leuk toch? Lees snel verder wat we van jou verwachten, maar ook wat je van ons kan verwachten:

Your Skills
De skills die je nodig hebt om dit tot een daverend succes te maken zijn:
Doorzettingsvermogen, flexibiliteit en zelfstandigheid. Je bent een daadkrachtige bijter en strever en uiteraard collegiaal. Je bent intrinsiek gemotiveerd om iets moois neer te zetten en neemt geen genoegen met mindere kwaliteit. Jij bent een student(e) die volledig gefocussed is op zijn/haar studie en op zoek is naar een afstudeerstage waarin jij jezelf volledig tot uiting kunt laten komen. Je hebt bij voorkeur een sterke interesse in een Technisch omgeving. Jij gaat voor een optimaal resultaat!

What’s in it for you?
Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt en bieden je de mogelijkheid om je als stagiair(e) zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen binnen ons gezellige en betrokken team. Als stagiair(e) ontvang je een stagevergoeding van €250 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast kan je deelnemen aan de initiatieven vanuit de Personeelsvereniging. Denk hierbij aan (virtuele) borrels en meer!

About Promolding
Je afstudeerstage bij Promolding betekent een plezierige en innovatieve werkomgeving waar we gezamenlijk voor het ultieme resultaat gaan. Onze organisatie ontwikkelt en produceert hoogwaardige kunststof producten voor uiteenlopende industrieën. Onze kracht is dat wij een kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in 1 zijn. Van productontwerp tot en met de productie en assemblage. Wij werken vanuit verwachtingen en ideeën, waarbij praktische en innovatieve oplossingen centraal staan.

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via recruitment@promolding.nl. Met eventuele vragen kun je ons ook altijd even bellen via 070-307 47 30. Wie weet tot snel!