VACATURES

Offertes foutloos uitwerken, alle orders binnen een dag verwerkt en nog even bijspringen bij een collega? Daarvoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven;

Back office sales medewerker (24-32 uur)

Wat ga je doen?

Binnen onze Sales afdeling behandel je de orderstroom en communiceer je dagelijks met je klanten inzake lopende orders. Je volgt vragen (intern) op en bent voor de klant het primaire aanspreekpunt voor een optimale informatiestroom en service.

Tot je belangrijkste verantwoordelijkheden horen onder andere:

  • Onderhouden orderportefeuille;
  • Intern klantvraagstukken opvolgen, bewaken en afhandelen;
  • Afstemming met diverse afdelingen m.b.t. het bewaken van onze servicegraad.

Wat breng je mee?

  • MBO+ werk- en denkniveau (commercieel-administratief);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Proactieve en klantgerichte werkhouding;
  • Gedegen kennis van MS-office

Daarnaast zijn eigenschappen als collegialiteit, nauwkeurigheid en de vaardigheid om te plannen & organiseren belangrijk in deze functie.

Wij zijn Promolding BV, gevestigd in een modern pand langs de A4 in Den Haag. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten. Onze kracht ligt al ruim 20 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, productontwerp en productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisatie in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die plezier hebben in hun werk en trots zijn op het gezamenlijk resultaat. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wat wij bieden is een baan in een innovatieve werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse in deze rol? Wij zien je CV en korte motivatie graag tegemoet via recruitment@promolding.nl en/of neem contact op met eventuele vragen. Wie weet tot snel!