VACATURES

Wil jij wat extra euro’s verdienen en heb je naast je studie een aantal uren per week beschikbaar om te werken? Wij zoeken enthousiaste scholieren/studenten die de handen graag uit de mouwen steken door ons te helpen bij diverse werkzaamheden binnen o.a. de afdelingen Productie, P3D en ons test- en assemblage lab.

Bijbaan scholieren/studenten

Wat ga je doen?

De combinatie van de beschikbare werkzaamheden binnen onze afdelingen met jouw achtergrond en interesse, vormen de basis van wat je bij ons kunt doen. Dit varieert van het afwerken en assembleren van producten tot het bouwen van samples en analyseren van deze samples middels bestaande protocollen. In de praktijk zul je dagelijks afstemmen met jouw teamleider of andere directe collega’s wat er op de planning staat.

Hoe leuk is het om een bijdrage te kunnen leveren aan het naar productieniveau brengen van de (spuitgiet-)/ 3D geprinte producten en/of ervoor te zorgen dat producten verzendklaar worden gemaakt? Een bijbaan waar je naast een fijn salaris ook meteen veel leert over het spuitgietproces en/of 3D printen en alles wat daarbij komt kijken.

Wat breng je mee?

  • Een praktische instelling, jij weet van aanpakken;
  • Flexibele inzetbaarheid (tussen 6.00 en 21.00 uur);
  • Affiniteit met kunststof (spuitgiet-) producten en/of 3D printen;
  • Affiniteit met assembleren en testen;
  • Technisch inzicht ter beoordeling van de productkwaliteit en de assemblage- en testopstellingen;
  • Vermogen om eigen inzichten, kennis en resultaten helder over te brengen aan collega’s op verschillende niveaus.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties/vaardigheden; oog voor detail, accuratesse, leergierigheid en doorzettingsvermogen.

Wij zijn Promolding BV, gevestigd in een modern pand langs de A4 van Den Haag en in China. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof polymeer spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten. Onze kracht ligt al ruim 22 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, product design en kunststof productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisten in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die graag plezier hebben met elkaar. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wat wij bieden is een bijbaan in een innovatieve werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Het aantal uren per week is in overleg af te stemmen en flexibel in te delen tussen maandag & vrijdag van 6.00 tot uiterlijk 21.00 uur. Je krijgt een oproepcontract met een in overleg af te stemmen uurloon (o.b.v. leeftijd en eventueel relevante (werk)ervaring).

Interesse? Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via recruitment@promolding.nl. Met eventuele vragen kun je ons ook altijd even bellen via 070-307 47 30. Wie weet tot snel!


Het recht van inzage, vergetelheid, rectificatie of overdraagbaarheid is te allen tijde van toepassing tijdens- of na de sollicitatieprocedure. Mocht je daar gebruik van willen maken dan kun je dat telefonisch of per mail aangeven nadat
je gesolliciteerd hebt.