(Cleanroom) Assemblage medewerker (m/v) – 40 uur

Binnen Promolding B.V. in Den Haag zijn we op zoek naar een:

(Cleanroom) Assemblage medewerker (m/v) – 40 uur

De functie houdt in dat je zorgt voor het uitvoeren van de productie gerelateerde werkzaamheden in de cleanroom, assemblage afdeling of aan onze spuitgietmachines. Je werkt samen met een team fijne collega’s. Met elkaar zorg je ervoor dat de diverse (assemblage) producten volgens de kwaliteitsafspraken met de klant geproduceerd worden.

Werk jij het liefst met je handen en hou je van een uitdaging om elke dag weer diverse kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en producten te verwerken? Lees dan verder.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het assembleren van (medische) producten, zo nodig in de cleanroom.
  • Handmatige processen bedienen.
  • Het bewerken en/of verpakken van de gemaakte producten.
  • Het waarborgen van een schone werkomgeving.

Je zal elke dag aan een ander onderdeel van de productielijn werken. Je werkt nauw samen met je collega’s op de productievloer en in de cleanroom en rapporteert aan de productiemanager.

Wij zijn Promolding B.V., gevestigd in een modern pand langs de A4 in Den Haag. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten met een belangrijke focus op medische apparatuur en hulpmiddelen (medical devices). Onze kracht ligt al ruim 25 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, productontwerp en productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisatie in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die plezier hebben in hun werk en trots zijn op het gezamenlijk resultaat. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wat wij zoeken is iemand die in staat is om repetitieve werkzaamheden uit te voeren zonder de nauwkeurigheid uit het oog te verliezen. Iemand die zelfstandig kan opereren, maar tegelijktijdig ook nauw weet samen te werken.
Wat we verder graag willen zien in een kandidaat is:
✓ Een afgeronde LBO of MBO opleiding is een pré.
✓ Een praktische instelling en motivatie voor productiewerk.
✓ Ervaring met steriel werken in een cleanroom is een pré.
✓ Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. ✓ Je houdt van netjes en secuur werken.
✓ Je kunt en wilt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

Wat wij bieden is een baan in een innovatieve werkomgeving met ruimte om te kunnen groeien. Promolding stimuleert diverse opleidingsmogelijkheden voor zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. We kunnen oprecht zeggen dat we een stabiele werkgever zijn met een zeer prettige werksfeer, waar ook aandacht is voor plezier door een zeer actieve personeelsvereniging.

We horen je graag over eventuele vragen die je hebt over deze rol. Of beter nog, we zien jouw CV graag tegemoet met een korte motivatie. Onze contact gegevens zijn: recruitment@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.