VACATURES

Binnen Promolding BV in Den Haag is een functie ontstaan van:

Design Engineer (40 uur)

Doel van de functie: het aanleveren van kwalitatief en functioneel juiste ontwerpen van spuitgietbare producten. Je onderzoekt, analyseert en ontwerpt om uiteindelijk een produceerbaar product af te leveren. Je analyseert en test de prototypes en rapporteert de resultaten.

We zijn op zoek naar een technisch georiënteerde productontwerper of creatieve werktuigbouwkundige. Je hebt ervaring in en kennis van de wereld van kunststof producten en een goed gevoel van algemene technische en mechanische principes die je weet toe te passen in het ontwerp.

Wat we graag zien:

  • Je beschikt over een opleiding HTS/TU Industrieel Ontwerpen of Werktuigbouwkunde
  • Je hebt ca 4-6 jaar werkervaring in de kunststof spuitgietindustrie
  • Je hebt een groot technisch inzicht ter beoordeling en uitvoering van de toegewezen (deel-)projecten.
  • Je hebt ervaring met 3D CAD, bij voorkeur SolidWorks.
  • Je bent accuraat, innovatief, een teamplayer en je bent een initiator.
  • Je begrijpt wat een matrijs is, wat je er wel en niet mee kunt produceren.
  • Je bent gericht op samenwerken en je weet in je werk de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je bent in staat om je werk te doen binnen gestelde grenzen van tijd en budget

Wij zijn Promolding BV, gevestigd in een modern pand langs de A4 in Den Haag. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten. Onze kracht ligt al ruim 20 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, productontwerp en productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisatie in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die plezier hebben in hun werk en trots zijn op het gezamenlijk resultaat. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wij horen je graag over eventuele vragen die je hebt over deze rol. Of beter nog, we zien jouw CV graag tegemoet met een korte motivatie. Onze contactgegevens zijn: recruitment@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.