Vacature Expeditie- en magazijnmedewerker

Binnen Promolding B.V. in Den Haag zijn we op zoek naar een:

Expeditie- en magazijnmedewerker (m/v) – 40 uur

De functie houdt in dat je de diverse expeditie en magazijn gerelateerde werkzaamheden verzorgt, zodat de goederenstroom op een juiste manier uitgevoerd en gewaarborgd wordt.
Zoek je een afwisselende functie? Haal je voldoening uit een gestroomlijnde en opgeruimd magazijn? Lees dan verder.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het controleren en inboeken van inkomende goederen.
  • Het verzorgen van de uitgaande goederen.
  • Het ontvangen en inboeken van de diverse producten en grondstoffen.
  • Het uitgeven en afboeken van de diverse producten en grondstoffen.
  • Het voorbereiden en klaarzetten van de grondstoffen voor productie.

Je werkt nauw samen met de productiemanager en de collega’s op de productievloer en rapporteert aan de productiemanager.

Wij zijn Promolding B.V., gevestigd in een modern pand langs de A4 in Den Haag. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten met een belangrijke focus op medische apparatuur en hulpmiddelen (medical devices). Onze kracht ligt al ruim 25 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, productontwerp en productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisatie in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die plezier hebben in hun werk en trots zijn op het gezamenlijk resultaat. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wat wij zoeken is iemand die in staat is om onze expeditie en magazijn te beheren. Iemand die zelfstandig kan opereren, maar tegelijktijdig ook nauw weet samen te werken.
Wat we verder graag willen zien in een kandidaat is:

✓ Minimaal een afgeronde LBO of MBO opleiding.
✓ Ervaring met het rijden van een heftruck, bij voorkeur in bezit van Reachtruckcertificaat. ✓ Computerervaring in verband met ERP-systeem.
✓ Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
✓ Iemand die kan plannen en organiseren.
✓ Resultaatgericht is en creatief.

Wat wij bieden is een baan in een innovatieve werkomgeving met ruimte om te kunnen groeien. Promolding stimuleert diverse opleidingsmogelijkheden voor zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. We kunnen oprecht zeggen dat we een stabiele werkgever zijn met een zeer prettige werksfeer, waar ook aandacht is voor plezier door een zeer actieve personeelsvereniging.

We horen je graag over eventuele vragen die je hebt over deze rol. Of beter nog, we zien jouw CV graag tegemoet met een korte motivatie. Onze contact gegevens zijn: recruitment@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.