Teamleider Productie (36-40 uur)

Binnen Promolding B.V. in Den Haag zijn we op zoek naar een:

Teamleider Productie (36-40 uur)
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie op de productievloer. Het coördineren en begeleiden van het productieproces en operators. Daarbij draag je als teamleider bij aan het verhogen van de productie-efficiency en kwaliteit. Zoek je afwisseling in je functie? Lees dan verder.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het maken en naleven van de dagelijkse, wekelijkse en langetermijnplanning op de productievloer.
  • Het managen van een team van 10-13 personen.
  • Het leiden van dagelijkse productievergaderingen.
  • Het ervoor zorgen dat alle productieactiviteiten worden uitgevoerd volgens de daarvoor opgestelde procedures.
  • Zorgdragen aan een veilige werkomgeving.
  • Voorraadbeheer van alle benodigde grondstoffen en verpakkingsmaterialen.
  • Aannemen en verwerken van productieorders en deze vertalen naar werkinstructies voor de procesoperators.
  • Het bewaken van machine- en matrijsstoringen.
  • Het verzamelen van ideeën, feedback en opmerkingen van jouw collega’s op de productievloer en bespreek ze met de Operations Manager om de kwaliteit en efficiency te verhogen.
  • Je rapporteert aan de Manufacturing Manager.

Wij zijn Promolding B.V., gevestigd in een modern pand langs de A4 in Den Haag. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten met een belangrijke focus op medische apparatuur en hulpmiddelen (medical devices). Onze kracht ligt al ruim 25 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, productontwerp en productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisatie in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die plezier hebben in hun werk en trots zijn op het gezamenlijk resultaat. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wat wij zoeken is iemand die de verbindingsfactor zal zijn tussen de afdelingen productie, product development en procesverbetering. Een verbinder, observator en innovator.

Daarnaast beschik jij over:
✓ Minimaal MBO werk en denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring
✓ Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie als productie leid(st)er / teamleider
✓ Kennis en ervaring van spuitgieten is gewenst
✓ Kennis van MS-Officepakket en ERP software
✓ Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden is een baan in een innovatieve werkomgeving met ruimte om te kunnen groeien. Promolding stimuleert diverse opleidingsmogelijkheden voor zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. We kunnen oprecht zeggen dat we een stabiele werkgever zijn met een zeer prettige werksfeer, waar ook aandacht is voor plezier door een zeer actieve personeelsvereniging.

We horen je graag wanneer vragen die je hebt over deze rol. Ook wanneer je twijfelt of deze functie bij je past, komen we graag met je in contact. Dit kan via recruitment@promolding.nl of telefonisch met Irvine Bonninga via 06-19738718

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.