Werk jij het liefst met je handen en hou je van de uitdaging om elke dag weer diverse kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en producten te verwerken? Dan is Promolding op zoek naar jou!

Ter versterking van ons productieteam zijn wij op zoek naar een fulltime;

Allround Operator

Hoe ziet je dag eruit?
Vandaag ben je ingepland op de vroege shift. In het dagelijkse productieoverleg, bespreekt de teammanager wat er op de planning staat en wie op welke plek is ingedeeld. Je start vervolgens op een van de productielijnen in de hal. Na de koffiepauze ga je aan de slag met assemblagewerkzaamheden in de cleanroom. Er is een grote bestelling binnengekomen van een van de medische klanten, dus je kunt de rest van de dag bijna helemaal vullen met de werkzaamheden op diezelfde productielijn. De avondshift heeft het productierecord verbroken, dus jullie zetten vandaag een extra tandje bij. Tussendoor vul je de grondstoffen bij en houd je de werkomgeving netjes. Er is een rondleiding ingepland, dus je zorgt ervoor dat de producten mooi opgestapeld liggen en de spullen die je niet meer gebruikt schoongemaakt en opgeruimd zijn. Als de groep die middag jouw kant op komt, laat je even kort zien wat je aan het doen bent. Zij zijn onder de indruk van de machines, producten en cleanroom en vinden het leuk dat je er zo enthousiast over kunt vertellen. Aan het einde van de middag vul je de het procesinformatiestroomformulier in en voer je jouw gewerkte uren in binnen het ERP systeem. Morgen sta je ingedeeld op een andere productielijn, dus je bekijkt de planning voor die dag alvast even en gaat daarna op huis aan.

Wat breng je mee?

  • een VMBO-diploma in de richting van techniek en procesindustrie, zoals Proces Operator, Mechanisch Operator of vergelijkbaar;
  • tot 2 jaar hands-on werkervaring;
  • Een praktische instelling en motivatie voor het productievak;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Flexibele inzetbaarheid tussen 6.00 en 22.00 uur;
  • Ervaring met het steriel werken in een cleanroom is een pre;
  • Je houdt ervan om secuur en netjes te werken;
  • Je kunt en wilt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

Daarnaast zijn de competenties aandacht voor details en resultaatgerichtheid, belangrijk in deze functie.

Wij zijn Promolding BV, gevestigd in een modern pand langs de A4 van Den Haag en in China. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof polymeer spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten. Onze kracht ligt al ruim 22 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, product design en kunststof productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisten in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die graag plezier hebben met elkaar. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Interesse?
 Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via recruitment@promolding.nl.

Met eventuele vragen kun je ons ook altijd even bellen via 070-307 47 30. Wie weet tot snel!