Productie en spuitgieten

Promolding is sterk in het produceren en spuitgieten van producten in hoogwaardige technische kunststoffen met hoge toegevoegde waarde.

Buiten de kleine series voor prototypes, variëren onze productieruns van middelgrote aantallen tot hoog-volume productie.
Door deze diversiteit hebben wij ervaring met het verwerken van een grote variëteit (+/-300) verschillende kunststoffen. Van bio-afbreekbare polymeren zoals spuitgietbaar hout tot aan high-performance polymeren zoals PEEK.

Een aantal van deze kunststoffen wordt of is in-huis ontwikkeld op onze eigen materiaal-extruder. Bij het toepassen van deze materialen kunnen we derhalve geen gebruik maken van tabellen en verwerkingsgegevens uit datasheets van leveranciers. De ervaring, know-how en het vakmanschap van onze medewerkers staan echter garant voor het correct en efficiënt inregelen van de productiemachines.

Ook wanneer u een spuitgietprobleem heeft maar niet direct aan een nieuw productontwerp denkt, helpen we graag.
We onderzoeken en analyseren het bestaande proces, zoeken de knelpunten en leveren de oplossing zodat u de gewenste producten geleverd krijgt.

Afbeelding
Matrijzen - Promolding

GEREEDSCHAPPEN

Door een intensieve interactie tussen onze ontwerpers, de materiaaltechnologen, de spuitgieters en de matrijsmakerij worden de benodigde hoogwaardige gereedschappen ontwikkeld. Door de korte lijnen is Promolding in staat bijzonder gereedschap te ontwikkelen met een concurrerende prijs en doorlooptijd.

Onze ervaren gereedschapmakers zorgen er voor dat de matrijzen in optimale conditie worden gehouden voor efficiënte productieomstandigheden.

Een offerte voor matrijsontwikkeling?
Wilt u een spuitgietmatrijs laten ontwikkelen tegen een aantrekkelijk prijs?!
Neemt u eens contact op met onze specialisten voor een matrijsofferte tegen aantrekkelijke condities!

sales@promolding.nl

MACHINEPARK

Promolding beschikt over een breed scala aan 1K en 2K spuitgietmachines voor zowel proefspuitingen als productie series. Met dit machinepark zijn we in staat zeer kleine, nauwkeurige (medische) producten maar ook grotere (industriële) producten te produceren.

Elke machine is voorzien van een uitneem- of handelingsrobot en/of een 6-armige robotarm voor geautomatiseerde productuitname en assemblage. Hiermee kunnen we zelfs relatief kleine productievolumes in een korte tijd volledig geautomatiseerd produceren.

Productiehal - Promolding

PORTFOLIO