Kleine serie spuitgieten – altijd kwaliteit

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Promolding is expert in het spuitgieten van kunststof producten. In Den Haag beschikken we over een eigen productiehal waar we zowel grote, als kleine series kunnen spuitgieten. U heeft hierbij de keus uit verschillende technieken. Van 1K en 2K spuitgietwerk, Cleanroom spuitgieten, maar ook spuitgieten met de PRIM-techniek: Printed Injection Mould.

Uitgebreide mogelijkheden

Met PRIM spuitgieten wij in 3D geprinte matrijzen waarmee een werkend prototype of eindproduct in enkele dagen gespuitgiet kan worden. Niet alleen voor design trials, maar ook voor in een vroeg stadium testen & valideren, life cycle availability of juist end of life continuity.

Het machinepark van Promolding bestaat uit een breed scala aan 1K en 2K spuitgietmachines, variërend van 15 ton tot 800 ton machines, voor zowel proefspuitingen als productie series. Daarnaast beschikken we sinds augustus 2018 over een klasse 7 Cleanroom met een vol elektrisch en een 2K Hybride spuitgietmachine.

Kortom, bij Promolding kunt u terecht voor het spuitgieten van enkele stuks, 1.000 stuks tot aan grote serie productie series.

PROTOTYPING - Promolding

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Wij denken graag met u mee over spuitgieten

Benieuwd hoe we uw kleine serie spuitgieten en wat de kosten zijn? Wij denken graag met u mee aan een voordelige en hoogwaardige oplossing. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel naar: 070 3074730 met al uw vragen over kleine series spuitgieten.