High-tech product ontwerpen, absoluut kwaliteit

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Promolding is specialist in het ontwikkelen en produceren van high-tech producten. Product(onderdelen) die voldoen aan zeer hoogwaardige eisen en precisie, zoals dispens systemen en medische producten. Omdat we bij Promolding in het bezit zijn van een eigen ontwerp-, research-, validatie- en productie- en assemblageafdeling kunnen we u van A tot Z van dienst zijn. Het ontwerpen en realiseren van high-tech producten gebeurt geheel intern.

Integrale productontwikkeling

Door de enorme vormvrijheid die kunststof biedt, is vrijwel alles mogelijk. Hierdoor ontstaan de meest creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Bij Promolding zijn we in staat high-tech producten van hoogwaardige technische kunststoffen te produceren.

Onze engineers en materiaalspecialisten beschikken over een compleet uitgeruste meetkamer en diverse laboratoria. Hier kunnen geavanceerde computeranimaties, drukmetingen, vloeigedrag, thermisch gedrag en lijmverbindingen worden vastgesteld en uitgevoerd. Nadat het productontwerp is getest, vindt de realisatie plaats. Niet alleen de matrijs wordt dan ontworpen, maar het volledige productieproces wordt vooraf ingericht. In de gereedschapsmakerij van Promolding kunnen matrijzen worden geoptimaliseerd en waar nodig gemodificeerd en gerepareerd. En dan begint het spuitgietproces. Of we nu kleine of grote series spuitgieten, de focus ligt altijd op het produceren van hoogwaardige producten met zo min mogelijk verspilling.

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Wij denken graag met u mee

Promolding is een ervaren specialist in high-tech ontwerpen. Wij beschikken over innovatieve machines en uitgebreid team van experts. Twijfelt u of wij uw high-tech product kunnen ontwerpen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee en zetten de mogelijkheden uiteen. Maak gerust gebruik van ons contactformulier of bel naar: 070 3074730.