WERKEN BIJ

Promolding ontwikkelt zich continu. Wij zijn altijd op zoek naar talent om ons bedrijf te versterken. Dat kan als vaste medewerker, stagiair of oproepkracht / ZZP’er. Ons pand bevindt zich op een mooie locatie binnen bedrijventerrein Ypenburg en beschikt over uitgebreide productiefaciliteiten, meerdere laboratoria, een meetkamer en een grote afdeling productontwikkeling. 

Typerend voor onze organisatie is de diversiteit aan specialisten, hoogwaardige apparatuur waarmee wij werken en gedreven mensen die graag ook plezier hebben met elkaar. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Kom jij ons team versterken?

Personeel gezocht

VACATURES

Binnen Promolding BV staan de volgende vacatures open:

(Cleanroom) Assemblage medewerker
Aankomend Operator Spuitgieten (training on the job)

STUDENTEN

Ben je op zoek naar een meeloop -of afstudeer stage? Promolding biedt volop ruimte aan studenten om kennis te maken met de verschillende facetten van productontwikkeling, de ontwikkeling van matrijzen en spuitgietproductie.

Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) Sales en Marketing.

Interesse? Aarzel niet en informeer naar de actuele mogelijkheden via recruitment@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.

OPEN SOLLICITATIE

Is er momenteel geen passende vacature beschikbaar? Stuur ons een open sollicitatie via recruitment@promolding.nl en wie weet is er alsnog een mogelijkheid om op korte termijn bij ons aan de slag te gaan.