Kosten voor het spuitgieten van kunststof producten

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Promolding is ervaren in het ontwikkelen en spuitgieten van kunststof producten. We beschikken hiervoor over een uitgebreid en modern machinepark en spuiten zowel grote als kleine series. Wilt u de kosten van het spuitgieten zo laag mogelijk houden? Maak dan gebruik van de diensten van Promolding. Ervaren, deskundig, voordelig en snel.

Innovatief machinepark

Het brede scala aan spuitgietmachines die wij tot onze beschikking hebben, maakt dat wij diverse technieken kunnen toepassen bij het spuitgieten. Promolding kan regulier spuitgieten, 1K en 2K spuitgieten, Cleanroom spuitgieten en PRIM spuitgieten (PRinted Injection Mold). We zijn in staat de producten met hoge precisie te produceren. Dankzij de vele mogelijkheden van het aanwezige machinepark zijn we in staat de kosten van het spuitgieten ook bij kleine series laag te houden. We kunnen onze machines immers inzetten voor meerdere projecten.

Nieuw pand

Kostenopgave spuitgieten op maat

Wat de exacte kosten voor het spuitgieten van uw serie zijn, hangt af van meerdere factoren. Zo spelen de complexiteit, de vormgeving, het productievolume en de matrijskosten een belangrijke rol. Voor een gerichte offerte voor uw specifieke product of idee, vragen wij u een aanvraag te doen via het contactformulier. Wij gaan direct voor u aan het werk en sturen zo spoedig mogelijk een offerte met de kosten van het spuitgieten.

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.