Hartelijk dank voor uw interesse in de Materiaalmunt®.

U ontvangt de Materiaalmunt® zo spoedig mogelijk. 

Promolding geeft de Materiaalmunt® al jaren uit als hulpmiddel voor productontwerpers en -ontwikkelaars. De materiaalmunt is een schijfje met vijf verschillende driehoeken met een verschillende dikte en oppervlakte textuur waarmee een goede indruk te krijgen is van het uiterlijk en gevoel van allerlei verschillende polymeren. Samen met de Materiaalmunt ontvangt u een document waarin een overzicht van toepassingen, mechanische eigenschappen, chemische resistentie, smeltpunten en verwerkingsmethodes zijn samengevat. 

Nieuw is dat we een compleet Materiaalmuntenboek hebben ontwikkeld waarin alle materialen zijn gebundeld. Download hier het Materiaalmuntenboek. 

Promolding heeft een zeer uitgebreide, ervaren afdeling Product Ontwikkeling, met alle disciplines in huis. De hoog opgeleide materiaalspecialisten beschikken over een compleet uitgeruste meetkamer en diverse laboratoria. Hier kunnen geavanceerde computeranimaties, drukmetingen, vloeigedrag, thermisch gedrag en lijmverbindingen worden vastgesteld en uitgevoerd.

Heeft u een vraag over kunststofmaterialen, productontwikkeling of bent u op zoek naar een spuitgietbedrijf voor uw product? Neem gerust contact met ons op. We laten ons graag uitdagen!

Met vriendelijke groet,

PROMOLDING BV

 

Promolding