Cleanroom spuitgieten – schone productieomgevingen

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Vanaf augustus 2018 beschikt Promolding over een ISO klasse 7 cleanroom. Kunststof producten die een schoon productieproces vereisen, kunnen in deze cleanroom geproduceerd en geassembleerd worden zonder dat besmetting of verontreiniging een kans krijgt. Het cleanroom spuitgieten is perfect voor het produceren van kunststof producten in bijvoorbeeld de medische industrie, maar ook voedingsmiddelenindustrie en elektronica.

Hoogwaardige kwaliteit

Door de enorme vormvrijheid van kunststof, is spuitgieten bij uitstek geschikt voor de productie van medische instrumenten en disposables. De engineers van Promolding hebben jarenlange expertise in het ontwerpen van kunststof spuitgietdelen voor medische toepassingen. Middels een zuivere en niets aan het toeval overlatende structuur, worden ideeën gevormd tot product dat aan de hoogste eisen voldoet.

Het is dan ook een bewuste keus van Promolding, om een moderne cleanroom te laten bouwen die aan alle eisen voldoet. Het spuitgieten in de cleanroom voldoet aan ISO 14644 normeringen en biedt volop nieuwe mogelijkheden voor medische en high-tech producten. Bij ons telt enkel kwaliteit!

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Wij denken graag met u mee

Wilt u weten wat we u kunnen bieden op het gebied van cleanroom spuitgieten of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel naar: 070 3074730. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en oplossingen op het gebied van cleanroom spuitgieten.