Hightech industrie – ontwerp en industrialisering van uw idee!

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Zoekt u een partner voor de ontwikkeling en/of productie van uw producten in de hightech industrie? Dan moet u bij Promolding zijn. Met ons moderne gereedschap en ervaren team spelen wij een sleutelrol in het realiseren van uw producten in de hightech industrie.

Hightech industrie

Promolding is erg actief in de hightech industrie. Wij leveren een succesvolle waarde aan onze klanten door producten van hoogwaardige technische kunststoffen te produceren. Onze engineers zijn altijd op de hoogte van innovaties uit onderzoeksprojecten en zijn daarom in staat uw concept tot in detail te ontwikkelen. Daarnaast beschikken wij over alles wat nodig is om uw opdracht snel en zorgvuldig uit te voeren. U kunt hierbij denken aan moderne CAD- systemen, hypermoderne spuitgietmachines en handling-robots.

Nieuw pand

Uw nieuwe partner?

Heeft u een innovatief idee en wilt u kostbare tijd besparen? Promolding wil graag uw partner zijn in de hightech industrie. Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier op deze pagina. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.