Industrieel product ontwerpen? Promolding is uw partner!

Wilt u een industrieel product laten ontwerpen, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Dan kunt u terecht bij Promolding. Wij zijn een innovatief, kunststofverwerkend bedrijf dat unieke oplossingen in kunststof kan ontwikkelen en industrialiseren.

Industrieel product ontwerpen

Bij het ontwerpen van een industrieel product worden uw ideeën en wensen met onze kennis gebundeld. Uiteindelijk ontstaat er een creatief en uniek concept. Promolding zal u adviseren en begeleiden in het gehele traject, zodat wij gezamenlijk tot het best haalbare product komen. Ook hebben wij de kennis in huis om een prototype te creëren en daarmee uw ideeën in de praktijk te toetsen. Hierdoor minimaliseert u uw risico’s!

Neem contact op

Promolding legt zich toe op de High Tech, Aero en Medical industrie. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en goed opgeleid en wij hebben alles in huis wat nodig is om een industrieel product te ontwerpen. Wilt u een industrieel product ontwerpen dat uw bedrijf een voorsprong kan geven? Neem via deze pagina contact met ons op.

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Oldelft Ultrasound
Versaflex
WindChallenge
REMEHA
QUOOKER
Tiger Products
MORS SMITT
DORC
Heineken
Dorel
Airbus
Aerocat
Babyboom
Douwe Egberts
Windo