Integrale kunststof productontwikkeling – praktisch en innovatief

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Bij Promolding kunt u terecht voor integrale kunstsof productontwikkeling. Wij bieden een unieke mix van materiaal-, proces-, en productiekennis. Hierdoor kunnen wij u van begin tot eind begeleiden en adviseren. Uiteindelijk ontstaat er een kunststof product met unieke eigenschappen die uw bedrijf een voorsprong kan geven.

Promolding biedt de totaaloplossing

Wij bieden een oplossing voor integrale productontwikkeling. Wij werken vanuit uw verwachtingen en ideeën, waarbij praktische en innovatieve oplossingen centraal staan. Promolding verwerkt vele diverse materialen, zoals biologisch afbreekbare, stofafstotende en elektronische materialen. Bij de integrale productontwikkeling verliezen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog. Wij streven ernaar om maximaal gebruik te maken van materialen en de mogelijkheid tot het recyclen hiervan.

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Integrale productontwikkeling uitbesteden?

Bent u op zoek naar een partner voor uw integrale productontwikkeling? Promolding ontwikkelt niet alleen uw product, maar produceert deze ook. Daarnaast kunnen wij u, dankzij ons zeer vakkundige team, continu adviseren. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.