Kunststof spuitgietbedrijven – Kies voor Promolding!

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Zoekt u kunststof spuitgietbedrijven voor de productie van uw idee? Promolding is een kunststof spuitgietbedrijf dat altijd op zoek is naar bijzondere uitdagingen. Wij beschikken over een erg breed scala aan spuitgietmachines. Deze worden gebruikt voor onder andere proefspuitingen en productseries. Dankzij ons machinepark zijn wij in staat om zowel zeer kleine producten, als grote industriële producten te produceren. Hiermee onderscheiden wij ons van andere kunststof spuitgietbedrijven.

Kunststof spuitgietbedrijven

Omdat wij een grote variëteit aan producten en materialen hebben, stellen wij hoge eisen aan de kennis van onze medewerkers. Dagelijks worden nieuwe matrijzen en materialen getest. Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van onder andere ontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen. Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om uw opdracht snel en adequaat uit te voeren.

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Een nieuwe uitdaging?

Twijfelt u tussen diverse kunststof spuitgietbedrijven en heeft u meer informatie nodig? Of heeft u een bijzondere uitdaging voor ons? Laat het ons weten door het contactformulier op deze pagina in te vullen. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.