Medische product ontwikkeling – Promolding is uw nieuwe partner

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Promolding houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van unieke, complexe producten in kunststof. Wij zijn actief in de High Tech, Aero en Medical industrie. Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van medische producten? Neem dan zeker eens contact met ons op.

 

Door de enorme vormvrijheid van kunststof, is spuitgieten bij uitstek geschikt voor de productie van medische producten en disposables. De engineers van Promolding hebben jarenlange expertise in het ontwerpen van kunststof spuitgietdelen voor medische toepassingen.

Medische product ontwikkeling

Samen met ons grote team van specialisten kunnen wij u door het gehele traject van de productontwikkeling begeleiden. Door uw innovatieve ideeën te combineren met onze kennis en ervaring, komen we samen tot de beste medische producten.

Promolding beschikt over een goed uitgeruste meetkamer en diverse laboratoria om elke fase van productvalidatie te doorlopen. Vloeigedrag, drukmetingen, thermisch gedrag, lijmverbindingen … alles kan in huis worden vastgesteld en uitgevoerd.

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Medische producten spuitgieten

Promolding beschikt over een ISO klasse 7 cleanroom. Kunststof producten die een schoon productieproces vereisen, kunnen in deze cleanroom geproduceerd en geassembleerd worden zonder dat besmetting of verontreiniging een kans krijgt. Het spuitgieten in de cleanroom voldoet aan ISO 14644 normeringen en biedt volop nieuwe mogelijkheden voor medische producten. Bij ons telt enkel kwaliteit!

Samenwerken?

Wilt u weten wat we u kunnen bieden op het gebied van medische product ontwikkeling of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel naar: 070 3074730. Wij denken graag met u mee!