Receptioniste/Receptionist (32 – 40 uur)

Binnen Promolding B.V. in Den Haag zijn we op zoek naar een:

Receptioniste/Receptionist (32 – 40 uur)

De functie houdt in dat je het eerste aanpreekpunt bent binnen Promolding.
Je beantwoordt de telefoon en ontvangst bezoekers. Je verzorgt de pantry’s, de vergaderzalen, houdt de kantoor- en kantinebenodigdheden bij en ondersteunt administratief waar nodig. Zoek je een afwisselende functie? Lees dan verder.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het aannemen en distribueren van telefoongesprekken.
  • Het ontvangen van bezoekers.
  • Het zorgvuldig en correct te woord staan van klanten en leveranciers.
  • Het presentabel houden van entree en vergaderruimtes.
  • Bijhouden van kantoor- en kantinevoorraad en onderhouden van koffiemachines.
  • Overige voorkomende werkzaamheden bij afwezigheid van collega’s van de afdeling Administratie.
  • Verzorgen van diverse correspondentie.
  • Indien gewenst werkzaamheden als Management Assistent.

Je werkt nauw samen met de afdeling Administratie .

Wij zijn Promolding B.V., gevestigd in een modern pand langs de A4 in Den Haag. We ontwikkelen, testen en produceren kunststof spuitgietproducten in eigen huis voor nationale en internationale klanten met een belangrijke focus op medische apparatuur en hulpmiddelen (medical devices). Onze kracht ligt al ruim 25 jaar bij onze hoogwaardige kennis van polymeren, productontwerp en productieprocessen. Typerend voor onze organisatie is de hoge mate van specialisatie in huis, hightech apparatuur waar we mee werken en gedreven mensen die plezier hebben in hun werk en trots zijn op het gezamenlijk resultaat. Onze kernwaarden zijn partnership, innovatie, flexibiliteit & gedrevenheid.

Wat wij zoeken is iemand die in staat is zelfstandig te opereren, maar tegelijktijdig ook nauw weet samen te werken. Wat we verder graag willen zien in een kandidaat is:
✓ Minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur aangevuld secretaresseopleiding
✓ Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie

✓ Kennis van MS-Officepakket
✓ Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift ✓ Representatief in verzorging en voorkomen achter de receptiebalie

Wat wij bieden is een baan in een innovatieve werkomgeving met ruimte om te kunnen groeien. Promolding stimuleert diverse opleidingsmogelijkheden voor zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. We kunnen oprecht zeggen dat we een stabiele werkgever zijn met een zeer prettige werksfeer, waar ook aandacht is voor plezier door een zeer actieve personeelsvereniging.

We horen je graag over eventuele vragen die je hebt over deze rol. Of beter nog, we zien jouw CV graag tegemoet met een korte motivatie. Onze contact gegevens zijn: recruitment@promolding.nl of telefonisch via 070-307 47 30.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.