Producten spuitgieten bij de specialist | Promolding

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

De kunststoffenmarkt is voortdurend in beweging. Al deze innovaties zijn niet altijd even toegankelijk voor productiebedrijven. Wilt u tijd en geld besparen? Besteed het spuitgieten dan uit aan Promolding. Wij spuitgieten zowel grote, als kleine series producten.

Spuitgieten bij Promolding

Bij Promolding kunt u terecht voor het spuitgieten van diverse matrijzen en materialen. Of het nu om consumentenproducten of om kleine serieproducties gaat, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met behulp van hypermoderne spuitgietmachines en onze zeer toegewijde medewerkers worden uw ideeën omgezet naar producten met de gewenste productspecificaties.

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Onze missie

Het is onze missie om problemen om te zetten in functionele producten. De eindgebruiker wordt steeds veeleisender en gaat steeds vaker op zoek naar unieke producten waar hoge eisen aan worden gesteld. Wij spelen hier op in door continu te innoveren en te investeren in bijvoorbeeld spuitgietmachines. Heeft u vragen over spuitgieten of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.