Spuitgietproducten vervaardigt van kunststof | Promolding

Promolding is de innovatieve marktleider in de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof spuitgietproducten en ontwikkelen zo nodig innovatieve materialen en spuitgiettechnologieën. Wij begeleiden en adviseren u gedurende het hele traject: van concept tot en met productie.

Spuitgietproducten testen

Soms is het wenselijk om bepaalde materialen te laten testen. Bij Promolding kunt u proefspuitingen laten uitvoeren om de haalbaarheid van complexe spuitgietproducten te onderzoeken. Dankzij onze goede contacten met diverse grote onderzoeksinstellingen kunnen we gebruik maken van onderzoeksapparatuur om de benodigde tests uit te voeren.

Promolding kan u daarnaast ook begeleiden in uw materiaalkeuze-, en ontwikkeling. Wij hebben veel ervaring met spuitgietproducten. In het verleden hebben wij, in samenwerking met HYJECT, een technologie ontwikkeld waarbij spuitgietproducten uit thermoplastische kunststoffen voorzien werden van een continue vezelversterking.

Contact

Heeft u vragen over het vervaardigen van spuitgietproducten? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op deze pagina. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Nieuw pand

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.

Oldelft Ultrasound
Versaflex
WindChallenge
REMEHA
QUOOKER
Tiger Products
MORS SMITT
DORC
Heineken
Dorel
Airbus
Aerocat
Babyboom
Douwe Egberts
Windo