Wat kost spuitgieten bij Promolding?

“Promolding is meer dan alleen spuitwerken: een volledig kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in één”

Promolding is gespecialiseerd in het spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten en beschikt over een modern en innovatief machinepark. Met een breed scala aan spuitgietmachines, kunnen wij zowel 1K als 2K spuitgieten, Cleanroom spuitgieten en spuitgieten met de door ons ontwikkelde PRIM-techniek: Printed Injection Mould.

Grote en kleine series

Met ons moderne machinepark zijn wij in staat zeer nauwkeurige (met hoge precisie) producten te produceren, in zowel grote en kleine series. Hiermee onderscheiden wij ons van andere kunststof spuitgietbedrijven.

Nieuw pand

Wat zijn de kosten voor het spuitgieten van specifieke producten?

Wat de kosten zijn voor het spuitgieten van uw product, is afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard is de vormgeving van belang, de productievolume en de matrijskosten.

Promolding biedt volop mogelijkheden op het gebied van spuitgieten. Voor een gerichte offerte voor uw product of idee, vragen wij u een aanvraag te doen via het contactformulier. Wij gaan direct voor u aan de slag en sturen u zo spoedig mogelijk een offerte met een overzicht wat het kost uw product(en) te spuitgieten.

Neem contact met ons op

Promolding is een van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die beschikt over een uitgebreid team van productontwerpers, polymeertechnologen, spuitgieters en productietechnologen.

Neem gerust contact met ons op via dit formulier. U kunt ons ook bellen: 070 3074730.