Introductie P3D op de RapidPro 2017

RapidPro

Introductie P3D op de RapidPro 2017

Op 7, 8 en 9 maart 2017 staat Koningshof in Veldhoven in het teken van de RapidPro beurs. Dé vakbeurs op het gebied van prototyping, productie en productontwikkeling. En de plek bij uitstek voor Promolding om haar nieuwe divisie te lanceren: Promolding 3D Printing B.V., oftewel P3D.

P3D biedt naast het 3D printen in 2 componenten, een speciale service aan: PRinted Injection Mould (PRIM). Met deze PRIM-technologie kan snel en voor een aantrekkelijke prijs een matrijs gemaakt worden op één van de eigen 3D printers. Deze matrijs kan vervolgens gebruikt worden voor het spuitgieten. Klanten van P3D beschikken hierdoor over een werkend prototype of eindproduct in 3 dagen.

De ontwikkelingen volgen zich snel op en onze prototyping engineers, productontwikkelaars en polymeeronderzoekers blijven verder gaan met het ontwikkelen, testen en het gereed maken van deze technologie. Grotere series, meer materiaalsoorten en op hogere temperaturen.

Meer weten of benieuwd of P3D iets voor u kan betekenen? Kom ons bezoeken op de RapidPro op stand nummer 29, zie plattegrond.