[layerslider id=”1″]

Van product development, engineering tot aan het

spuitgieten en assembleren van high-tech kunststof producten.

“Promolding is voor ons een belangrijke partner. De productontwikkelaars informeren zich grondig over hoe een product in de praktijk werkt en komen dan met functionele ontwerpvoorstellen. Daarbij durven ze out of the box te denken, ze durven risico’s te nemen. Tegelijkertijd zijn ze ook pragmatisch in hun oplossingen.”

– Jeroen van den Hout, CEO Babybloom

ONZE KERNWAARDEN

partner
partner

Partner

Wij geloven en investeren in partnerships met onze klanten en delen onze hoogwaardige kennis van polymeren en productontwikkeling met hen om samen tot het beste product te komen.

innovatief

Innovatief

Door middel van het slim ontwerpen en toepassen van innovatieve (high-perfomance polymere) materialen en processen realiseren wij onderscheidende producten.

flexibel

Flexibel

Onze kennis en expertise op het gebied van polymeren in combinatie met onze onderzoeks- en productiefaciliteiten maakt het mogelijk om flexibel te opereren. DIT IS WITTE VULLING

gedreven
gedreven

Gedreven

Onze gedrevenheid maakt ons sterk in complexe vraagstukken, vernieuwende oplossingen en het produceren van innovatieve producten.DIT IS WITTE VULLING

 

“Wij geloven en investeren in partnerships met onze klanten en delen onze hoogwaardige kennis van polymeren en productontwikkeling met hen om samen tot het beste product te komen. Wij zijn sterk in complexe vraagstukken, vernieuwende oplossingen en het produceren van innovatieve producten.”

 

NIEUWS

Archief nieuwsberichten

Hierboven kunt u de meest recente nieuwsberichten lezen. Oudere nieuwsberichten kunt u via deze link lezen.

Certificeringen en awards

Certificaten-en-awards