Terugblik op een zeer geslaagde opening Promolding 2.0

Donderdag 11 mei 2017 stond volledig in het teken van het 20-jarig bestaan van Promolding, de opening van de nieuwe hoofdvestiging en productiehal én de start van Promolding 2.0.

 

Een 20-jarig bestaan, een nieuwe productiehal, een nieuwe bedrijfsstrategie en mét een nieuwe algemeen directeur. Kortom: feest! Wij vierden dit 11 mei 2017 samen met u. En hoe!

We hebben zo’n 250 relaties en Promolding-medewerkers mogen ontvangen en daar zijn we trots op. In een volle feesttent hebben we genoten van een opmerkelijk programma met een mooie mix van inhoud, muziek en spektakel, met een persoonlijke touch. Een mooie mix van inhoud, muziek, spektakel én een persoonlijke touch – werd ingegaan op het verleden, heden en de toekomst van Promolding. Na de opening kregen relaties in een ongedwongen sfeer een rondleiding door de moderne productiehal, de meetkamer, het Fiber Optische Lab, het MDC (Manufacturing Development Center) en de 3D-printer met de PRIM-technologie. “Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag”, aldus Jac. Gofers.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en via deze link kunt u het digitale e-zine lezen met diverse interviews en foto’s.

Terugblik Promolding 2.0